27-годишният Реджеп Алиев, обвинен в прегазването на 17-годишното момиче край Гоце

...
27-годишният Реджеп Алиев, обвинен в прегазването на 17-годишното момиче край Гоце
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил момиче от Гърмен, излезе под домашен арест

27-годишният Реджеп Алиев, упрекнат в прегазването на 17-годишното момиче край Гоце Делчев, бе освободен от ареста, под мярка " домакински арест ". Постановлението е на Окръжния съд в Благоевград. Вчера гледането на мярката бе отсрочено заради отсъствие на юриста на обвинявания за злополуката. Днес той е защитаван към този момент от двама адвокати, които обявиха, че няма безспорни доказателства за виновността му.

На обвиненият Алиев от село Хвостяне са повдигнати две обвинявания от прокуратурата - за приложимост на канабис и шофиране под въздействието му, както и за причиняване на гибелта на Виктория Огнянова от Гърмен след ПТП и бягство от местопроизшествието.

Прокуратурата настояваше за налагане на мярка за неотклонение " непрекъснат арест " с мотив, че Реджеп Алиев има заплаха да се укрие.

По време на правосъдното съвещание стана ясно, че дамата до Алиев е бременна в 9-и месец и всеки миг ще роди. Отделно от това в защитната си теза юристите му показаха, че по време на пътния случай той не е бил под влияние на опиати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР